Benvinguts a l'ADPDG!

L'Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf neix amb l'objectiu de ser una plataforma de suport i serveis.  Representar a totes les  persones de la comarca que tenen una discapaictat ja sigui congènita o adquirida.

Des de l'ADPDG volem ser el referent en serveis, activitats i programes  que siguin d'utilitat al col·lectiu i que tingui com a conseqüència la millora de la qualitat de vida. 

El principal repte que tenim és la plena inclusió social i laboral de les perones amb discapacitat. 

ELS NOSTRES SERVEIS

 SERVEI D'INSERCIO LABORAL

 

El Programa Incorpora és un programa d'inserció laboral. En el Programa Incorpora hi col·laboren més de 90 entitats en tota la província de Barcelona. El treball en xarxa és clau i és un dels valors pìlars del programa. Des de la Plataforma Incorpora es centralitzen totes les oportunitats laborals, les ofertes de feina. 

Des del Programa Incorpora es realitza un itinerari sociolaboral personalitzat per garantir l'èxit en la consecució de la feina: Realització del CV, entrenament habilitats professionals, preparació per a l'entrevista de feina, formació continuada, formació en competències transversals, atenció individualitzada i tutories de seguiment. 

Des de l'ADPD GARRAF t''acompanyem en la cerca de feina i et donem recursos per assolir-ho.

  • Itinerari laboral personalitzat Realitzem un itinerari personalitzat a partir de la teva experiència laboral, les teves motivacions i allò que cal millorar per aconseguir la inserció laboral.
  • Formació Posem al teu abast un seguit de formacions que et permetran reciclar-te i/o aprendre i així millorar i ampliar  les opcions laborals.
  • Gestió ofertes de feina Estem en contacte amb diferents recursos laborals de la comarca i disposem d'un butlletí d'ofertes laborals perquè siguis el primer en coneixer-les. A més a més col·laborem amb empreses que ens fan arribar les seves places vacants. 
  • Entrenament en habilitats i competències laborals T'ajudem a fer el Currículum, a prepar-te per a una entrevista de feina, a fer una carta de presentació. És important conèixer el sector i saber què esperen les empreses de nosaltres. 

 

♦ ACOMPANYAMENT I ASSESSORAMENT EN TRÀMITS DE L'ADMINISTRACIÓ

Cada vegada més, la majoria de tràmits burocàtics es fan telemàticament o cal demanr cita per Internet. T'ajudem a fer aquestes gestions i assessorar-te sobre on cal anar i com arribar-hi. 

♦ DERIVACIÓ A SERVEIS ESPECIALITZATS DE LA COMARCA

Treballem conjuntament amb altres recursos del territori amb els que col·laborem activament per tal de que la teva pertinença a la nostra entitat sigui el més profitosa per a tu i poder respondre a les teves necessitats de cada moment. 

 

Actualment estem treballant per ampliar els nostres serveis i així poder respondre a les necessitats de tots els socis i sòcies de l'entitat.

 Tlf: 93 814 0440 -  653 536 355 ( PROGRAMA INCORPORA: Servei d'Inserció Laboral)

També ens pots trobar els dimarts de 10:00h a 12:00h  i els dijous de 17:00h a 19:00h al Centre Civic del Tacó (Vilanova i la Geltrú) tlf: 93 893 6358

 

EL NOSTRE BLOG

Ara ja pots llegir tots els articles i notícies destacades en l'enllaç del nostre BLOG

https://adpdg.blogspot.com/

Entrades recents:

 

 

 

 

L'ADPD Garraf als mitjans de comunicació

27/11/2019

https://www.eixdiari.cat/societat/doc/86023

28/11/2018

http://canalblau.alacarta.cat/garraf-noticies/capitol/insercio-laboral-mitjancant-el-programa-incorpora

28/06/2018

http://www.vilanova.cat/jsp/noticies/detall.jsp?id=21652815#.WzUEwNUzaUl

http://canalblau.alacarta.cat/garraf-noticies/capitol/programa-dinsercio-laboral-de-persones-amb-discapacitat 

 

 

FES-TE SOCI:

Consulta la informació AQUÍ 

Envia'ns el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ que trobaràs al final d'aquest bloc a: adpdgarraf@adpdgarraf.cat

 

BUTLLETÍ INFORMATIU

FINALITZA EL PROJECTE ACTIVA'T

L’Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf (ADPD GARRAF) va signar un conveni amb la Fundació Pinnae, en col·laboració amb el programa RED SOLIDARIA 2019 de Bankia. Aquesta col·laboració ha permès el desenvolupament de l’ ACTIVA’T: projecte per al foment de la formació.

24/11/2020

Un any després de la signatura del conveni de col.laboració, l'ADPDGARRAF dona per finalitzat elProjecte Activa't que s'ha anat desenvolupant al llarg del 2020.

l'ACTIVA'T és un projecte que va nèixer de la necessitar de promoure activitats formatives dins del marc dels programes d'inserció laboral. Formacions tècniques, que permeten adquirir els coneixements i les aptituds per a desenvolupar una feina concreta i que poden ajudar de manera explícita a formar part d'un procés de selecció per a una oferta de feina. 

Al llarg del 2020 s'han realitzat 4 cursos formatius que responen a diferents sectors professionals: CONTROLADOR D'ACCESSOS; MONITOR DE MENJADOR; MANIPULADOR D'ALIMENTS; TELEMARKETING I ATENCIÓ AL CLIENT. En total, s'han format gairebé 40 persones.

Degut a les restriccions per COVID-19, algunes d'aquestes formacions van haver d'aplaçar-se segons el calendari previst i també es va modificar el format original (presencial) per a fer-ho en modalitat online. Tot i les dificultats i la necessitats d'adaptar-nos a la nova realitat, els resultats han estat positius i el feedback rebut per part dels participants també. 

L'Entitat ja està treballant amb la planificació de l'oferta formativa per al 2021

 

 

 ENXARXA'T

 

El nou projecte per a la inserció sociolaboral de persones amb trastorn mental 

 

Finalitzem l'any arrencant l'ENXARXA'T, un projecte fruit del treball compatrit amb altres entitats del territori relacionades amb l'atenció a la salut mental o en programes d'inserció laboral. 

Fundació Bancària LA CAIXA, a través de la convocatòria per a Projectes Socials i d'Inserció Laboral del 2019 va aprovar el projecte en el que, en partenariat, hem col·laborat conjuntament amb: GRUP ATRA (entitat coordinadora); AFAMMG; IMET (Programa MATÍ -OTL); Consell Comarcal del Garraf i ACTIVAMENT (entitat col·laboradora). 

L’ENXARXA’T és un projecte de suport i  acompanyament per promoure i facilitar la inserció sociolaboral de persones amb trastorn mental d’entre 16 i 65 anys de la comarca del Garraf treballant aspectes previs a la inserció laboral, desenvolupant un pla individual d’activitats i potenciant l’autonomia, l’autoestima i la participació a l’entorn comunitari de les persones participants

Els objectius principals que es pretenen assolir són:  Apoderar a les persones participants;  Donar eines a les persones amb trastorn mental per afavorir la seva inserció sociolaboral;  Vincular a les persones ateses a diferents recursos socials I comunitaris del territori;  Millorar l’autoestima i l’autonomia de les persones beneficiàries del projecte;  Afavorir la integració laboral en totes les seves dimensions; Potenciar les capacitats del col·lectiu participant i contribuir a la qualitat de vida de les persones usuàries del projecte.

El passat dilluns 18 de Novembre va tenir lloc l'acte de presentació del projecte a l'IMET on es va poder explicar a tots els assistents (serveis i entitats del territori, persones interessades a títol personal, etc. quins són els eixos bàsics de treball, i com es durà a terme l'aproximació i l'acompanyament a la persona en l'àmbit laboral. 

Si vols més infomració del Programa ENXARXA'T, contacta amb:

enxarxat.garraf@grupatra.org

tlf. 611 93 62 30